OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AHMET ORUÇ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ ÜSKÜP'TE MPS "PANAJOT GINOVSKI" OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞMUŞTUR.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyonu Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Projesi kapsamında Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu öğrencileri  Kuzey Makedonya Üsküp'te MPS "Panajot Ginovski" Okulu'nu ziyaret etmiştir. Daha önce eTwinning'te beraber çalışarak dört Avrupa Kalite Etiketi alan iki okul öğrencileri  akranlarını  yüz yüze  tanışma şansına sahip olmuşlardır. Biraraya gelen öğrenciler; birbirlerine sürprizler hazırlamışlar, sunumlar yapmışlar, ortak çalışmalarda bir araya gelmişler, dijital uygulamalarda yer almışlardır. Türkçe, İngilizce, Makedonca dillerinde yeni kelimeler öğrenerek iletişim kuran öğrenciler; beraber keyifli vakit geçirmiş, hayatlarında unutamayacakları güzel dostluklar, hatıralar ve deneyimler kazanmışlardır.

24.11.2022 278

24-11-202224-11-2022